De uovervinnelige er tilbake

– Vi var uslåelige og vant som vi ville sist. Denne gangen blir vi minst like suverene.

Ikke stort å utsette på selvtilliten til Juro Kuvicek og Strømsgodset-guttene rundt ham før Veterancupen 2024.

– Vi må riktignok klare oss uten cupfinale-heltene Trond Nordeide og en ankelskadet Odd Johnsen, men vi stiller et enda sterkere lag enn det som lekte seg til turneringsseier sist.

Selv om den dribleglade publikumsfavoritten lot seg lokke fra Marienlyst til Vålerenga midt på nittitallet, er det et fryktinngytende stjernelag fra Drammen han kommer til Lærdal i spissen for.

– Med sin hurtighet, sin blendende teknikk og sitt sikre blikk for spillet blir nok Lasse Olsen en joker for oss. Glenn Arne Hansen slipper nesten ikke inn mål, og ute har vi både gjennomtrente Ulf Camitz og en Per Ivar Fornes som bøtter inn mål, skryter Juro Kuvicek og garanterer ny turneringstriumf.

– Jeg kan i hvert fall ikke se noen som skal kunne slå oss. De skal være gode!

Selv om gjensynet med gamle kamerater, motstandere og rivaler er hovedpoenget med Lærdal-deltakelsen, understreker 56-åringen at de fortsatt er konkurransemennesker som elsker å vinne.

– Så ambisiøse at vi faktisk vurderer å gi etter for presset fra Tom Gulbrandsen og se stort på fortiden hans i Mjøndalen og Lillestrøm. Sønnen til «Bukken» avgjorde tross alt den norske cupfinalen på Ullevaal i høst, slutter Juro Kuvicek og understreker at gamlekarene i Strømsgodset er forståelsesfulle, rause og inkluderende.