Gaular IL kjem tilbake i år også

Redaksjonen har fått denne meldinga frå Tommy Nyland: Gaular er ein liten klubb fra Sunnfjord som har vandra mellom 4-6 divisjon. I 2013 vant vår burvokter ein avstemning i Firda om å få stå i mål for Manchester United i veterancup. I den forbindelse la han inn aksjer om muligheita for at Gaular kunne få bli med, så vi debuterte i 2014 med 0 poeng men hadde det så kjekt at dette ville vi fortsette med. Vi har økt poengfangsten for kvart år etter dette, med så og seie same lag. Fortsetter vi slik må Gudane vete kor det endar😜….. Vårt største minne er vel fra 3-3 kampen mot HamKam i 2015.. Ambisjonane er å ha det kjekt både på og av bana. treffe gamle og nye fotballvenner og ta det som ein årlig guttetur.

I år stiller dei med Frode Kårstad, Frank Nyland, Svein Inge Midtun, Jim Råheim, Stian Lunde, Truls Hansen Folkestad, Tonny Pedersen og Tommy Nyland. John Søgnen som var United målvakta i 2013 må være heime pga skade iår…