Henry Øberg – i fin form og Ham-Kam vinner

Til alle dere som følger med på utviklingen av Henry’s helsetilstand: Kom mai du skjønne milde ! Terje Kojedal har med jevne mellomrom vært på besøk hos Henry, og kan melde at Henry er på beina og følger med på Ham-Kam’s hyggelige start i Tippeligaen. Humøret er på plass, det samme er interessen for ulike sider av livets gleder (herunder da fotball). Framover vil Henry få tett medisinsk oppfølging, for å sikre en fortsatt positiv og stabil situasjon. En lang og usikker periode ser nå ut til å vere et avsluttet kapittel. Vi i styret i Veterancupen hilser derfor til alle dere som følger med, at planleggingen av neste års turnering er i godt gjenge og at Henry vil stå på toppen av listen over de vi vil invitere som gjester.  


Bakgrunnen er som kjent at Henry Øberg ble alvorlig syk under banketten på årets Veterancup. Etter livreddende førstehjelp på banketten ble Henry tatt hånd om og stabilisert på Lærdal sykehus. Derfra ble han flyttet til Førde sentralsykehus for videre intensivbehandling. Etter å ha vært holdt stabil, og stort sett sovende i Førde en uke, ble Henry flytta til Hamar sykehus. Heldigvis kan vi nå altså følge med på en positiv utvikling i Henry’s helsetilstand etter uker med usikkerhet.

Vi i arrangementskomiteen overbringer også svært gjerne familiens takk til alle dere som gjorde en kjempejobb med Henry til ambulansen kom, TUSEN TAKK TIL DERE. Uten deres hjelp er det ikke sikkert vi har hatt Henry i dag. Vi registrerer at det har vært en betydelig interesse for utviklingen i Henry’s helsetilstand, ikke minst som innlegg i vår gjestebok, og antall treff på vår nettside. I fotballfamilien bryr vi oss om hverandre når det virkelig trengs. I fellesskap ønsker vi Henry fortsatt god bedring.