Gje meg en B!

Sportsklubben Brann er fast deltakar i Veterancup. Dei har vore med heile tida, og dei har forsynt seg rikeleg av premiebordet, seinast i 2018 då dei tok pokalen med hem til odel og eige i V40. I V50 har dei også vunne, seinast i 2015 medan det vart finaletap i denne klassen i 2018. Det er også fleire brannspelarar som sit godt i stolar frå Stordal. Me har hatt ein prat med Kjell Rune Pedersen.

 

Kjellien fortel at dei i år mønstrar eit bra lag der samarbeid med Fana inngår. Sjå for øvrig under «Påmelding» på nettsida for detaljar. Dei går for å vinna, men det viktigaste er kanskje det sosiale (som alltid). Dei ser fram til helga i Lærdal der ein møter gamle kjende og nokre nye fjes. Kjellien lovar innslag på banketten, også på samisk (utan tolk eller teksting).

 

Me håpar at Brann får ei skadefri siste veke, og me ynskjer vel møtt!

 

Lars Einar Torsnes