Midsund Old Girls er klare

Midsund Old Girls har sendt oss følgjande oppdatering i forkant av årets Veterancup. 

Godt Nytt år, veterancup-venner

Midsund Old Girls er ein samansveisa gjeng både på- og utanfor bana. Vi spelar 7’ar serie, og nokre av oss har spela ilag i 25 år. Med unntak av 2013 har vi vore glade deltakarar på Veterancup sidan 2007. Til årets happening stiller vi med nøyaktig same lag som i fjor, og er no komne opp alderen 35 – 49 år. Vi som har bikka 40 lengtar sårt etter å spele i veteranklassen då me trur det kunne passe oss best(!), men er belemra med 2-3 ung-møer og må nok vente nokre år til….. 

Med varierande treningsgrunnlag legg vi no opp det vi meiner er ei knallhard oppkjøring med heile 1 fellestrening i veka. Har allereie hatt to treningsøkter etter nyttår, samt ein aldri så liten fest ut i dei små nattetimar. Det vil jo sei at vi kan bli fryktelig oppegåande i Lærdal. Vi føler vi er i siget her altså, og ambisjonen er å ta oss til semifinale,  som i fjor om eg hugsar rett. Og då kan jo alt skje. Eg hadde Kaupanger som favoritt i fjor, men meiner det var Nymark som fekk med seg pokalen. Me får tru det blir spanande i år, og at med bidrar i så måte.

No er det berre knappe tre veker igjen til Veterancup,  årets fotballhøgdepunkt for nokre durkdrevne damer frå Romsdalskysten. Vi i Midsund Old Girls gler oss til å treffe gamle- og nye konkurrentar på parketten, og ikkje minst på banketten. Og vi gler oss kanskje aller mest til ‘mellomspelet’, som i fjor var all-sang på rommet med gjesteartistar som Frithjof Wilborn og Erik Ræstad. Gøy, gøy, gøy!!!!

Midsundgjengen ønskjer arrangøren lykke til og håper at også årets cup blir ein suksess, på alle måtar!