Helsing frå Tone Haugen og Trondheims-Ørn jentene….



Nettsida har vore i kontakt med Trondheims-Ørn sin kaptein Tone Haugen.  Ho har dette å seie før turneringa brakar laus om knappe 14 dagar.:


 

«

Godt Nyttår Fotballvenner og vel møtt til ei fin fotballhelg!!


 Ørnene fra Trondheim kaller: I år er vi havnet på et motell i bygda tiltross for at undertegnede tok med seg hotell-nøkkelen som skulle sikre bopel også dette året (he..he..). Stor pågang i år med masse folk og det er bra!


 


Den harde kjerne stiller atter en gang til årets første  store  fotball dyst. Treningsbøkene er blitt innlevert og registrert av undertegnede. Og for å si det rett ut: ”Dette lukter det svidd av….???” I tida etter det forrige fotball-slaget har våre spillere blitt påført en del skader som bla.  prolapser, menisker, sprøe akilleser, blindtarmbetennelser og ryggproblemer,  for å nevne noe. Men uansett disse små hindringene så har vi et slagkraftig lag også i år. Husk bare på at en må godta at vi ALLE er blitt ett år eldre og da må en regne med litt svikt både her og der. 


 


Det SOSIALE blir uansett det viktigste selv om at konkurranse-innstinktet ligger der når kampen starter . På banketten i fjor satt vi sammen med dommerne med sine respektive. Utrolig koselig. Hvem får vi sitte sammen med i år mon tro ?  Bruce, Kenny Daglish,  Ian Rush kanskje …eller de danske drengene?


 


Ønsker alle sammen ei riktig fin fotballhelg og «


 


lykke til med arrangementet Lærdal IL  2008!


 


Vi glær oss!! 


 


Med hilsen Trondheims-Ørn  v/ Tone Haugen  ( Motell-nøkkel-sjæf)

Publisert for Trondheims-Ørn: Ruthl@mail.ardalsnett.no