Haugesund i toppform før turneringa…

Haugesund sin Jens Egil Vikanes har vore i kontakt med nettsida for å oppdatera oss om formstatus. Han seier dette før turneringa:

«Haugesund er klar for enda ein turnering i Lærdal.  Dette blir sjette året på rad vi deltar i veteranklassen, og det blir garantert flere.  Vi har enda til gode å gå helt til topps i denne fantastiske turneringen.  Det første tre gangene vi deltok ble det tap i finalen, og de to siste årene har vi røket ut i semifinalen.

Men vi gir ikke opp, selv om vi blir eldre og eldre.  Vi har med glede registrert at det er kommet en ny klasse i år, over 50-klassen, så her er det fortsatt muligheter til å være med i mange år framover.


Vi har i år trent knallhard og stiller godt forberedt til turnering.  Når en ser på lagbildet, vil nok ikke alle være enige i at vi er så godt trente da……..Bildet er noe uklart og det er et bevisst valg.  Vi sendte dette bildet til en del sponsorer med ønske om støtte til nye drakter og annet utstyr.  Tilbakemeldingene var meget gode og pengene strømmet inn.


Vi ser virkelig fram til å tilbringe en ny helg i Sogn.  Vi gleder oss til det som skal skje både på og utenfor parketten.»


Nettsida og alle arrangørane ynskjer Haugesund velkommen til turneringa neste helg !!!


 


Webansvarleg: ruthl@mail.ardalsnett.no       (Ruth Laberg)