Aurland Old Girls

Liggende forann: Charlotte
1.rekke f. v: Janicke, Linn
2.rekke f .v: Oda Beate, Maria
Ikkje tilstede: Elisabeth og Solrun

Aurland old girls er blitt utfordra på å skrive noen ord fra laget, og det vil vi gjerne! Undertekna er innflytter fra Strømmen og måtte få litt hjelp til å finne historia til damefotballen i bygda. Historia er syltynn var svaret! Aurland har aldri hatt damelag i serien, og vi er de første damespillerne som stiller i Veterancup fra Aurland IL!! Vi håper jo på å snu trenden, for egen fotballglede, men ikke minst for motivasjonen til jentespillerne i bygda.

Vi er altså en gjeng unge damer (mer eller mindre avdanka fotballspillere) som fant sammen i august i år, nesten for unge, det var så vidt vi klarte å få nok spillere over 32 år. Vi trener to ganger i uka og flytta over i innesko i slutten av oktober. En tålmodig trener har vi også fått, Bengt Erlend Skjerdal stiller frivillig opp for å holde styr på gjengen. Jeg trodde det var mest utfordring med å trene miniputter, men damespillere vil gjerne bestemme en god del selv de også. Tusen takk til trenern i hvert fall, han ser oss med skarpt blikk og grubler fram strategi for cup-kampene.
Til cupen ellers mener vi å ha en klar fordel av å spille på hjemmebane, kanskje mest av alt fordi vi regner med at bygda støtter oss høylytt fra tribuna (håper mange i Aurland leser dette)!

Det er gledelig å se at flere lag har dukka opp i pulja vår! Lærdal har invitert oss på treningskamp, så det håper vi å få til. Hadde vært greit å få testa kampformen før det braker løs i slutten av januar. Nabo-oppgjør er harde saker der hvor jeg kommer ifra i hvert fall, men det verste blir nok å bli høvla over av Kaupanger. Vi skal nok få kjørt oss! Det er med litt skrekkblanda fryd vi begir oss ut på vårt første møte med Veterancup, men det som er helt sikkert, vi DIGGER å spille fotball igjen!