Fredrikstad – aristokratar også i Veterancup.

Fredrikstad Fotballklubb er, som dei fleste veit, blant aristokratane i norsk fotball. Så også i Veterancup. Me har snakka med primus motor Tom Espen Fingarsen.

Tom Espen fortel at dei ladar opp på vanleg måte, det vil seia rolege og beherska førebuingar. Rutine er nok eit stikkord her. Dei vil prøva å gjera sitt beste og sjå kor langt det rekk. Dei har rett nok ikkje forsynt seg særleg av premiebordet opp gjennom åra, men det betyr fint lite for trivselen deira i Lærdal. Tom Espen seier dei ser fram til ei kjekk helg etter velkjent mønster.

Når det gjeld lag og spelarar, så er det eit par usikre moment. Uansett så har dei nestoren Tommy Warchol i sine rekkjer, mannen som i år er med for 21. gong. Og Finn Erik Arnesen stiller opp som DJ på puben laurdag ettermiddag.

Me ynskjer Fredrikstad velkomne til Veterancup!

Lars Einar Torsnes