Jens Egil Vikanes FKH

Vi vant veteranklassen 2008 og vi ferier nå 10 årsjubileum i 2018. Vi deltar nå i superveteran 50+.

Laget er som på bildet med gule t-skjorter:
Ståle Oldeide, Ingolf Olsen, Egil Eliassen, Kjell Arve Håland, Asbjørn Helgeland, Roger Føleide, Alf Magne Melkevik, Kjell Sture Jensen, Torstein Langeland (ikke på bildet), Dag Petter Kristoffersen (ikke på bildet, Lagleder)

Dessverre har vi mistet vår kaptein Jens Egil som så alt for tidlig gikk bort dette året, hardt rammet av kreft. Måten han kjempet mot kreften som herjet i kroppen og taklet de harde fakta var forbilledlig og på samme måte så forferdelig å være en del av. Livet er skjørt dere.

Jens Egil Vikanes var vår «supermann». Et naturlig samlingspunkt i kraft av hans egenskaper som familiemann, medmenneske, sin fysiske og psykiske styrke,  sine fotballferdigheter, sin brede erfaring, hans kompetanse og ikke minst hans sosiale antenner. Han var rett og slett en superhelt, vår «supermann»

Med Jens Egil Vikanes var det mulig å spille veldig god fotball, oppnå gode resultater, ha det skikkelig gøy sammen på banen samt toppe det hele med hyggelig lag når kampene var over. Her var han om mulig å måle i verdensklasse.

Vi er evig takknemlig for å ha vært lagkamerater og kompiser av Jens Egil. Av den grunn ønsker vi å hylle han ved igjen å stille opp i vetarancup med omtrent det samme laget vi vant med i 2008. Jens Egil var stort sett med hvert år siden FK Haugesund kom med i denne turneringen. Om ikke FKH var påmeldt et år fikk joviale Jens Egil lett innpass i Viking eller andre klubber som trengte en «krumtapp» på laget.

Vi savner Jens Egil Vikanes veldig her i Haugesund og vi gjør alt vi kan for å leve gjennom hans bravader på jordkloden.

Jens Egil lever i hvert fall i oss gjennom alle våre gode minner og opplevelser sammen, og det skal bli kjekt å spille i veterancup igjen vel vitende om at Jens Egil nok følger nøye med fra sin plass på «ærestribunen» og i våre hjerter.

Vår coach, vår kaptein og vår «supermann»!

Vi stiller opp som Jens Egil Vikanes FKH i veterancup 2018.

-Kjell Sture Jensen-