Snart møtes vi igjen…….



Hei alle fotballvenner!
Så er det ikke lenge igjen til vi møtes igjen – vi suger enda litt på karamellen fra fjorårets finaleseierJ Oppkjøringen er i gang, og vi har hatt 3 fellestreninger hittil. Pasningene sitter som et skudd, noen (Unni) har trent styrke og har noen saftige taklinger på gang, og vi har vel alle holdt oss i bevegelse i en eller annen form for fysisk trening!

Ingvill har tatt dommerkurs(?) og dømmer for det meste når tvilen er der ifht  frispark og hands! Lagmaskinen er smurt, og vi satser høyt og på 3 nappet i pokalen!

I år stiller vi opp i Veteranklassen, uha…nå begynner vi å bli voksne!! Vi gleder oss til møte årets motstandere igjen i en ny klasse, og se at det gror godt under oss i Old Girls klassen!


En liten status hva som har skjedd siden sist: Vår meritterte keeper Ingeborg har nylig fått baby, og blir dermed ikke med i årets tropp. Men vi har fått en meget god erstatter for henne med oss. Sissel har giftet seg med sin kjære Johnny og Anne Torunn har giftet seg med sin kjære Egil!


Vi har rekruttert nye spillere til laget og årets tropp er den sterkeste vi stiller med ever!! Tidligere spillere som Åse H. Hørsdal og Marianne Stelzner har takket ja til å gjøre sin innsats for 3. nappet i pokalen!


Keeper: Åse H. Hørsdal


Forsvar: Bettina Stelzner, Wenche Sørheim, Marianne Stelzner, Unni H. Austerå


Angrep: Ingvill Grøtteland, Anne Torunn E. Olsen, Turid Storhaug, Sissel Grude


All over: Vår kjære Else Karin Stangeland


Program fremover nå er i tillegg til trening, å få lagt inn et par treningskamper, og kanskje stiller vi på en lokal ”romjulsturnering” med unge lovende spillereJ


Vi gleder oss fantastisk mye til 09 årets høydepunkt, flybilletter er bestilt og vi er på plass i kjent stil i Lærdal fredag 30. Januar! Danseskoene er forresten også pakket og klarJ


Tren godt folkens og pass på kroppene, måtte det beste laget vinne Veteranklassen 2009!


 


Sportslig hilsen


KLEPP IL


Anne Torunn