Oppdatering frå Klepp jentene…

Lagleiar Anne Torunn Espedal frå Klepp har sendt oss tilstandsrapport framfor turneringa:

«Årets lag er noe forandret fra i fjor.  Et par av spillerne har dessverre ikkje muligheit til å delta i år, noe disse tar med tungt hjerte ! Tenk å måtte stå over «årets høydepunkt» i Lærdal.  Ellers så ønsker vil velkommen tilbake vår solide keeper Ingeborg Hovland og forsvarsklippe Bettina Stelzner.  Disse to vil helt klart gå inn og heve laget vårt i årets cup !

Vi har trent litt sammen 1 time hver søndag siden november måned, hvor vi sist søndag avsluttet med treningskamp mot et lokalt 3 divisjonslag med seier 6-3 😉 Alle viste målteft og formidabel innsats, så dette skal vi ta med oss i bagasjen til Lærdal ! Vi ser fram til å kunne møte «gamle og nye» spillere til dyst og kle på oss den nye Klepp-drakten med hæder og ære.
Vi har ikke bare styrket laget, men også «benken».  Else Karin Stangeland er ikke degradert men har fått nytt ansvarsområde.  Vi har med oss en superkjent lokal topptrener på damesiden, som har utviklet mange landslagsspillere opp gjennom tidene.  Det er en ære å kunne ha Mr Klinken fra Ålgård med oss som lagleder.  Else Karin skal i år sørge for at vi får nok og riktig drikke i oss gjennom hele helgen 🙂 Blir en utfordrende oppgave men helt sikkert veldig morsom. 


Vi er klar og gleder oss mye, må og innrømme at vi ser frem til å kunne ta revansje på Tr.h/Ørn i løpet av turneringen!


Vi ønsker alle lykke til med flott sportslig innstilling og fair play !


Så så så, Bra bra bra, Klepp Klepp Klepp !!!! «