Vega

Alf Einar Grimsø, 1977 – Vegakameratgeneral. Var veldig rask i 99 sesongen. Hadde også et tungt skudd. Har best skuddfot når det kommer til kraft i dag også, men det er på dette laget. Skuddene blir heldigvis stoppet av veggen i hallen, ellers ville ballbudsjettet til Lærdal Il fått seg en trykk. Er skremmende nok også raskest på laget. Teknisk sett er vel brilliant ikke rette ordet og hovmesterblikk blir bare dumt å nevne, men er ivrig. 

Arild Mortensen, 1973 – Hentes ned fra Bodø til hver veterancup. Ble skadet i kvartfinalen i fjor, og da raknet det. Ikke rask, ikke høyt O2 opptak og ganske stiv, men totalen blir bra. Er altså lagets James Milner. Ingen spesielle kvaliteter, men leverer hver gang.

Morten Wika, 1973 –  Googler du pessimist så kommer bildet opp. Sosialt langt under pari, da han spiller sjakk mot 10 årig Magnus Carlsen ved hver anledning. Kommer seg på lørdagskvelden. Armene viktigere enn beina når han er på banen. Vegas beste til å dytte folk og få det til å se uskyldig ut. Irriterende god med ballen (når han dytter). Er i kalasform, men skyter ikke akkurat skummelt hardt.

Alf Johan Breivik, 1974 – Kjøpmann og sponsor. Kjøper seg plass på laget med massiv økonomisk støtte. Spisse albuer trekker opp og jobber i tillegg knallhardt i utrolig lavt tempo. Gir aldri opp selv om han er sjanseløs.

Tor Christian Klaussen, 1980 – Norgesmester og europacupdeltaker for Vegakameratene. Både som spiller og trener. Er hentet inn for styrke laget på parketten. Ikke på festen. Debutant. Lagledelsen frykter at han skal prøve å innføre bevegelsesmønster og sperretrekk fra Vegakameratene. Det blir som å prøve å lære Donald Trump diplomati. Er dessverre god til å tilpasse seg lavt nivå.

Frode Laksholm, 1976 – Målmann med lokal tilhørighet. Ikke så god midt på natta, men herjer på morgenen.  Veldig god med ballen i beina og er lagets driblefant. Står derfor i mål. Ikke så veldig smidig, men har korte armer. Scoret i fjor selv om han sto i mål.

Frank Nilssen, 1975 – Lagleder, manager, markedssjef, sponsorsjef og festgeneral. Prater (nest) mest, løper minst. Best etter klokken 1700 på lørdag. Eneste på laget som er over 0,1 tonn og kan bruke hvert gram når han har ballen i beina. Eier ikke skuddfot, men er foreløpig skadefri (sett bort fra kneet) for første gang på 5 år.